محصولی در سبدخرید وجود ندارد
حیوانات چطور دنیای اطرافشان را می بینند
آیا تا به حال در مورد بینایی حیوانات مختلف فکر کرده اید؟
به نظر شما بینایی تمام حیوانات مانند ما بوده و محیط اطرافشان را به همین شکل می بینند؟
این ویدئو پاسخ همه این سوالات را با جزییات برایتان توضیح می دهد.
مارها: بینایی مارها با ما خیلی فرق دارد. آنها سیگنال های حرارتی را حس می کنند و برخی از مارها به خاطر گیرنده های حساس مادون قرمز روی پوست شان، می توانند گرمای ساطع شده از بدن پستانداران خونگرم را تشخیص دهند.
گاوها: گاوها برخلاف انسان رنگ ها را واضح نمی بینند. شاید تا به حال این را نشنیده باشید اما گاوها دنیا را به رنگ قرمز-نارنجی می بینند. همینطور گاوها دوست ندارند که کسی ناگهانی به آنها نزدیک شود زیرا همه چیز در دید آنها از ابعاد واقعی بزرگ تر است.
اسب: در دید اسب ها نقطه کوری وجود دارد که اصلاً نمی توانند آن را ببینند. این نقطه کور جلوی صورت شان است و علت آن نیز موقعیت قرارگرفتن چشم هایشان است. همچنین اسب ها نمی توانند همه رنگ هایی که ما می بینیم را ببینند. آنها بیشتر رنگ های طوسی، آبی و زرد را می بینند.
ماهی ها: چشم ماهی ها گیرنده فرابنفش دارد. آنها دنیا را به رنگ های سبز ، آبی و قرمز می بینند. ماهی های آب های عمیق به راحتی می تواند در تاریکی ببیند، و کوسه ها اصلاً نمی توانند رنگ ها را تشخیص دهند اما در زیر آب بسیار واضحتر از ما می بینند.
پرندگان: برخلاف انسان ها پرندگان می توانند نور فرابفش را ببینند. آنها به دلیل ساختار چشم شان می توانند روی نقاط خاصی تمرکز کنند، مثلا پرندگان شکاری، مثل عقاب و شاهین، می توانند فاصله 5/1 کیلومتری را ببینند. در هنگام نگاه کردن به یک دشت در حالی که ما تنها یک دشت می بینیم آنها می توانند موش کوچکی را در آنجا تشخیص دهند.
کبوتران نیز بینایی خاصی دارند. آنها می توانند همه جزییات ریز را ببینند. مثلا در هنگام نگاه کردن به یک جاده ما تنها جاده و آسفالت را می بینیم در حالیکه آنها می توانند همه ترک های ریز روی آن را هم ببینند، انگار که دید ذره بینی دارند.
گنجشک ها دنیا را به رنگ صورتی (رزی) می بینند. آنها به خاطر ساختار چشم شان نمی توانند رنگ سبز و آبی را تشخیص دهند.
حشرات: مگس ها هزاران گیرنده بینایی دارند که در مجموع می توانند میدان دید وسیعی را ایجاد کنند. آنها دنیا را به صورت تصویر آهسته می بینند.
شاید تعجب کنید اما زنبورها اصلاً نمی توانند رنگ قرمز را تشخیص دهند. رنگ قرمز در نظر آنها آبی تیره است.
رتها: آنها اطرافشان را به صورت کدر می بینند. آنها نمی توانند رنگ قرمز را ببینند. و حرکات در چشم آنها به صورت آهسته دیده می شود. هر یک از چشم هایشان به صورت مستقل حرکت می کند، بنابراین می توانند دو تصویر از اطرافشان داشته باشند.
گربه ها: آنها نمی توانند رنگ قرمز و سبز را تشخیص دهند و دنیا برای آنها قهوه ای، آبی و زرد است. گستره دید آنها بیشتر از ما است بنابراین بیشتر می توانند نقاط مختلف محیط اطرافشان را ببینند. گربه ها 6 برابر بهتر از ما در تاریکی می بینند. ساختار قرنیه آن ها برای بینای بهتر در نورهای مختلف ساخته شده.
سگ ها: آنها نمی توانند رنگ های قرمز و نارنجی را ببینند اما به طور واضحی بنفش و آبی را می بینند. آنها می توانند 40 طیف از رنگ طوسی را تشخیص دهند.
قورباغه: تنها می توانند اشیا متحرک را تشخیص دهند. ممکن است غذای فراوانی در نزدیکی اشان باشد اما اگر حرکت نکند آن را نمی بینند و این می تواند باعث شود که از گرسنگی بمیرند. قورباغه همچنین می تواند روی یک چیز تمرکز کند و یا روی چیزی که نمی خواهد، مثل سایه، تمرکز نکند.
آفتاب پرست: چشم های آنها می توانند به طور مستقل به جهت های مختلف بچرخد، بنابراین آنها دید 360 درجه دارند. آنها در یک زمان دوتصویر می بینند یکی از جلو و دیگری از عقب.
آیا شما در محیط کارتون خوشحال هستید؟ دیدن این ویدیو رو به شما پیشنهاد میدیم
در این ویدیو نکات آموزشی در رابطه با استفاده از کاه برنج در تغذیه دام ها بیان شده است.
در این ویدیو نکاتی در جهت مدیریت کمبود علوفه و کاهش تنش در دامداری ها توسط جناب مهندس زکی زاده، مدیریت دامپروری رنجبران واقع در اسلامشهر بیان شده است .
در این ویدیو نکاتی در رابطه با تب شیر و تشخیص اون در دام ها بیان شده است .
این ویدیو شامل نمونه هایی از تغذیه خزشی در گوسفندان است.
لایو مجموعه مکمل دام مینوویت با جناب دکتر بدیعی دامپزشک و متخصص بیماری های دام بزرگ.
ویدیو لایو شرکت مکمل سازی مینوویت همراه با مهندس آبدارباشی کارشناس ارشد تغذیه دام.
لایو آموزشی شرکت مکمل دام مینوویت تولید کننده مکمل و پیش مخلوط های دامی، همراه با جناب آقای دکتر امیر بهادر خطیبی دامپزشک و متخصص تولید مثل دام سبک با عنوان مدیریت تولید مثل در گله های گوسفند.